kép elhalványodik

2013. december 19., csütörtök

#Kritika 49.

Pursuit of Happiness

Kinézet: A fejléced egész jó,de talán Harry-ről előnyösebb lenne egy másik kép. Látszik,hogy elég sok munka lehet benne mivel nem össze-vissza van rádobálva pár png, hanem szépen el van rendezve csak kicsit sok az a csillagszóró,mert eltakarja az összes mögötte levő képet. A háttér viszont borzalmas! Már nem bírtam tovább olvasni, mert majdnem kiégett a szemem és nem is illik a blog sablonjához és a fejléchez sem. Azok a kis virágok nagyon zavaróak olvasás közben. Talán világosbarna vagy valamilyen barnás, krémszínű háttér jobban illene a fejléchez. Oldalt elég sok modul van, bár azt a George-os idézetet nem az információkhoz kellett volna írnod.

Történet: Hol is kezdjem?! A helyesírásod borzalmas. Ne haragudj,hogy ezt mondom,de az elején kínzás volt olvasni a blogot. Körülbelül minden mondatban volt helyesírási hiba. A legtöbbször szereplő ilyen hiba az a ,,menny'' a menj helyett. Annyiszor szerepelt így ez a szó, hogy már én szégyelltem magam helyetted,de a többi miatt is. Úgy a tizedik fejezetnél már csökkent a hibák száma. Nagyon sok szóismétlés van benne, volt, hogy két egymást követő mondatban négyszer szerepelt ugyanaz a szó. Ezt feltétlenül el kell kerülnöd! Vannak olyan szavak,amit szerintem puszta figyelmetlenség miatt írtál le kétszer egymás után, viszont ha belekezdtél ebbe a blogba, akkor nem csak magával a sztorival kell foglalkoznod, hanem a helyesírással és a kinézettel. Maga a történet unalmasan indult,de úgy hogy Alicia nem jött össze rögtön Harry-vel kicsit izgalmasabb lett. Úgy a történet egész jó, mondjuk nem olvastam végig, de tetszik, hogy Harry és Al kapcsolata ilyen. Mondjuk a George-os kapcsolat nagyon hirtelen jött és Harry érzelmeit sem értem, hisz a nagy ''gyűlölködésben'' nem is töltöttek együtt egy kis időt sem, mégis beleszeretett. Amikor Harry ''megfigyelte'' Aliciat miközben hallgatta az albumukat és táncolt, Harry pedig elmosolyodott, akkor érezhető volt Harold-on a változás. 

Pontozás: 6/10 Az eleje nem volt a legjobb,de idővel már javult a történet és a hibáidon is javítottál. Javaslom, mielőtt kirakod a részeket alaposan nézd át őket!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése