kép elhalványodik

2013. december 20., péntek

#Kritika 51.

Happily untill...

Happily untill...

Kinézet: Nagyon tetszik. A fejléc szépen kidolgozott illetve az, hogyha a rá húzzuk az egeret erőteljesebb színben jelenik meg nagyon jó, bár még annyira nem értem hogyan kapcsolódik a történethez, de idővel biztos kiderül. A háttér passzol az egész blog kinézetéhez és a szürke szín is remek választás volt. Az elrendezés jó, de a blogarchívumot feljebb tenném. A chat jó választás és az is, hogy valamelyik modulnak egyedi címet adtál. Az oldalak is szépen elrendezettek. A betű típusa, színe és mérete megfelelő. Összesítve egy nagyon szép kinézetű blog van a birtokodban.

Történet: Egy szóval tökéletes. Az alapsztori nagyon tetszik és nem sablonos. Az fogalmazásod nagyon jó minden kis részletet, amit fontosnak találsz, kibontasz. Jó ötlet volt, hogy nem a lány szemszögéből írtad, hanem Harry - éből. Mivel csak a prológus van fenn nem tudok többet írni, de az biztos, hogy van egy új feliratkozód.

10/10

Látszik, hogy egy szépen összeszedett blog, ezért nem is találtam benne hibát, és ha azt az egy észrevételemet nem is javítod ki, akkor sincs nagy baj ez csak egy tanács volt.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése