kép elhalványodik

2014. február 1., szombat

#Kritika 57.

Love Or Hate 1D

Love Or Hate 1D

Kinézet: A fejléccel nincs nagy problémám, csak az, hogy Harry testébe belelóg az az embléma. Annyi lenne még ezzel kapcsolatban, hogy nem értem miért van ott az az erdős kép a jobb alsó sarokban. A háttér egyszerű, nem zsúfolt és passzol a kinézethez. Az elrendezés jó, bár a blogarchívumot és rendszeres olvasók feljebb raknám. A betűk színe, stílusa és mérete is megfelelő.

Történet: Igazából nem rossz. Van pár hasonló, de tudom, hogy nincsen egyforma blog kivéve, ha valaki ugyanúgy másolja át a sajátjába. Szóval visszatérve hozzád a prológus annyira nem jó, mert annak inkább a történet előzményeit kéne bemutatni és egy kicsit a történetet bevezetni. Amit először észrevettem, hogy elég sokszor van szóismétlésed főleg a párbeszédeknél. Például:

-Jessie itt van Bella felengedjem?-kiabálta anyám megint
-Természetesen anya.-kiabáltam


Elég, hogyha csak az első beszéd kezdeményezésnél írod le, jelen estben a kiabál szót. Vagy ha mindenképpen oda szeretnéd írni használj valamilyen szinonimát. Aztán, ahogy látom nem írsz pontot a mondat végére. Ez persze csak a párbeszédeknél fordul elő, de mindenképpen ki kell tenned. A fogalmazásodon még egy kicsit csiszolni kell, de amúgy teljesen rendben van. Helyesírásodon is van mit változtatni, de ez annyira nem vészes. Azt javaslom, hogy olvass több könyvet, újságot vagy interneten olyan cikket, ami teljesen megbízható ilyen téren.

7/10

Remélem, megfogadod a tanácsaimat vagy csak egy részüket..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése