kép elhalványodik

2014. február 16., vasárnap

#Kritika 59.

Play

Play

Kinézet: Nagyon jó. A fejléc szép, letisztult, egyszerű, de mégis jó, bár egy nagyon aprót pixeles. Ez annyira nem feltűnő, csak gondoltam megemlítem. A háttérrel semmi baj illik az egész kinézethez és a színek is helyén vannak. Az elrendezés jó, de én személy szerint a blogarchívumot feljebb tenném. A betű mérete, színe és típusa is megfelelő, nem kell rajta változtatni.

Történet: Nekem tetszik. Nem sok blogra mondok ilyet, de a tiéd nem sablonos, jól megfogalmazott és érdekes. Ahogy az előbb mondtam a fogalmazásoddal semmi baj mindent kifejtesz, leírsz és ez tetszik. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy amikor viccből elkezdett sírni az nagyon tetszett. A helyesírásod is hibátlan és a részek is megfelelő hosszúságúak. Egy valamit javaslok, hogy kicsit sűrűbben próbáld meg hozni a részeket és tudom, hogy a suli meg egyéb problémák is vannak az életben mégis jobb lenne több rész. Jah és majdnem elfelejtettem egy újabb olvasód van.

10/10

Remélem, megfogadod a tanácsaimat vagy csak egy részüket..

1 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm a kritikát. Amit tudok megfogadok bár a fejléc a blogger miatt lett pixeles (vagyis szerintem, mert gépen jó), és sajnos a laptopomat szerelik, ezért késik a rész... A feliratkozást nagyon köszönöm, örülök, hogy tetszik. :)
    Abbey

    VálaszTörlés