kép elhalványodik

2014. november 29., szombat

Kritika 80.

Táncoslány

Kinézet: Nagyon kezdő! Valahol el kell kezdeni, de ameddig gyakorlod a fejléckészítést, addig inkább rendelj. Legalább a képek színe, színvilága egyezhetne a fejlécen, de mindegyik elüt egymástól, látszik a képek széle és a bal oldali lány elég aránytalanul lett átméretezve. A blog háttere egyáltalán nem illik semmihez és zavaró a színe és az is csúnya hogy a dátum háttere kék színű. A legjobb lenne az ha egy teljes designátalakítást rendelnél. Sajnos túl sok pozitívum nem jut eszembe ha ránézek a blogra, talán annyi hogy maga a szöveg színe és mérete megfelelő.

Történet: Rengeteg a helyesírási hibád, és nem olyanra gondolok, hogy egyet-kettőt félrepötyögtél, hanem ékezetek, mássalhangzók száma, stb. Azt pedig nem értem hogy elkezded írni a címeket először részekkel aztán pedig fejezetet írsz és miért a 2.részben vannak a szereplők? Akkor miért nem raktad külön oldalra őket vagy legalább ne úgy írd hogy rész, és az ilyen fajta bemutatkozást sem az első részbe kellett volna írnod. A kinézet után reménykedtem hogy legalább a történet jó lesz, de úgy látszik a történet is olyan amilyen. Már elég sok részt írtál és ezzel már nem nagyon lehet mit kezdeni, vagy javítani rajta. 

Pontozás: 3/10 Igazából ebben a pontban minden jóindulatom benne van, és csak biztatni tudlak, hogy azért mert ez a blog nem nagyon sikerült, de mégis nagyon szeretnéd folytatni az írást, nem kell feladni! Gyakorold a helyesírást, bővítsd a szókincsedet, engedd el a fantáziádat és dolgozz a fejlécszerkesztésen és már egy színvonalasabb blogot is meg tudsz csinálni! Vagy ami nem megy azt nem kell erőltetni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése