kép elhalványodik

2013. szeptember 30., hétfő

#Kritika 29.

Alison's life

Kinézet:Nem a  legjobb. A fejléc nem rossz de egyáltalán nem illik a háttérhez. Néha a kevesebb több. Ha meghagyod ezt a fejlécet, akkor a hátteret kellene kicsit egyszerűbbé tenned úgy, hogy színben passzoljon mindenhez. Az elrendezés tetszik és a menüsor is. Láttam raktál ki a szereplőkről képet. Ezeket feltétlenül cseréld le rendezett képekre. (itt az oldalon is tudsz kérni.)  Még a blogarchívumot kellene feljebb raknod. A betűtípus megfelelő és a méretek is jók.

Történet:Unalmas. Nincs benne semmi izgalom. Elköltöznek, új suli és a vele járó problémák. Aztán nem írod le részletesen a történetet. Kicsit jobban fejtsd ki a cselekményt és a bennünk lejátszódó érzelmeket. Pl.: milyen érzés nekik, hogy utálják őket. Helyesírásoddal csak egy nagyon pici bajom van, hogy néha nem a rendes formájában írod le. pl.: a zsemle helyett zsömlét írsz vagy a becsöngő helyett becsengőt kéne írnod. Ezek nem akkora hibák , de jobb ha minden rendben van az írásoddal. A párbeszédek előtt nem raksz ki egy darab kötőjelet sem ezért sokszor belekavarodtam, hogy most mondja vagy gondolja a dolgokat. Ezeket a hibákat sürgősen javítsd ki. Még nincs fent sok rész ezért ennyi a kritikám, de érzem, hogy tudsz hova fejlődni.                                                                                                              
6/10                                                                                                                                             Remélem megfogadod  a tanácsaim vagy csak egy részét..

1 megjegyzés:

  1. Szia, köszi a kritikát. Annyit jegyeznék csak meg, hogy vannak kötőjelek a párbeszédek elején, csak kijjebb. :)

    VálaszTörlés