kép elhalványodik

2014. november 10., hétfő

#Kritika 79.






Kinézet: Első ránézésre iszonyatosan üres. A fejléc nem igazán sokatmondó és nem kelti bennem azt az érzetet hogy tovább kéne görgetnem a történethez. Ez a legfontosabb dolog egy designban, hisz az az első dolog, amit az olvasó megpillant a blogra térve, ez a fejléc inkább egy rendezett képnek menne el. A cím betűtípusa sem az igazi és valami jobban olvasható kéne. Imádom Taissa-t,de így egymagában akkor is kevés. Szerintem kérj valakitől egy másikat, ami többet elárul a történetről. A modulok számával nincs különösebb bajom, a legfontosabbak kint vannak és nem is tűnik annyira üresnek, de nyugodtan tehetnél még ki pár dolgot. A menüt én még feldobnám egy kicsit. Elsősorban hozzáigazítanám a betűtípusát a blog betűtípusához és amikor rámegyek az egérrel lehetne rajta valami változás, pl.:a betűk között rés keletkezik, vagy megváltozik a szövegének a háttérszíne,etc..A színvilág nekem tetszik,de a fejlécet sürgősen cseréld!

Történet: Hát mivel még csak a prológus van fent annyira sok mindent nem tudok mondani. Nincsenek feltűnő helyesírási hibáid, csak néhány elütés. Egyet azonban nem értek:
,,Nem az a legnagyobb szarás, ha összeveszel a barátnőddel...''
Miért a ''szarás'' kifejezést használod? Szerintem ez a mondat így teljesen értelmetlen, és megértem hogy a káromkodással csak a Violetben felgyülemlő indulatokat akarod kifejezni, de ehelyett használhatnál teljesen mást, ha még mindig egy kicsit trágárt szeretnél, pl.:,,Nem az a legnagyobb szívás ha összeveszel a barátnőddel..." Szerintem ez így sokkal értelmesebb. A képekkel viszont óvatosan bánj,mert ennél kevesebb szöveghez már nem ajánlatos egynél több képet beletenni. Fesd le szavakkal a körülményeket a többit pedig hagyd az olvasóra.

Pontozás: 10/6

Mivel szeretem az AHS-t, ezért remélem hogy egy hozzá méltó blogot sikerül csinálnod!




1 megjegyzés: