kép elhalványodik

2014. október 22., szerda

Eredményhirdetés*

Sziasztok! 

Mint a címből is láthatjátok meghoztuk a fejlécverseny eredményeit! Sajnálattal láttuk hogy csak 5 ember jelentkezett és abból csak 4 küldte be a munkáját...pedig reménykedtünk benne hogy kicsit aktívabbak lesztek, hisz mi is naponta hirdettük a versenyt és nem is egy helyen, és többen érdeklődtek felőle mint amennyien jelentkeztek. A lényeg a lényegben hogy mi így is kiosztjuk a nyereményeket, mivel a versenyzők ennyit megérdemelnek, ha már időt és energiát fektettek ezekbe a munkákba! Az nyereményeket egy külön bejegyzésben fogjuk hozni mindenkinek külön-külön, viszont kommentben kellene a blogotok URL címe és az emailetek is.

(Bár személy szerint én hagynám ezt az egészet. Nem azért, mert hogy kevesen jelentkeztek, mert én igazán örülök neki, hogy legalább ennyien itt vagytok és dolgoztatok velük, hanem azért mert vannak olyan emberek, akikbe egy csepp jó indulat sem szorult. Teljes mértékben elismerem, hogy hibáztunk, mert ennyit késtünk ezzel a bejegyzéssel, de egy kisebb baleset megakadályozta, hogy bármit is tudjunk csinálni, így még jobban elhúzódott ez az időpont. Ha kíváncsiak vagytok erre a roppant kedves emberre, aki névtelenül írogatott nekünk, a chat ablakban megláthatjátok a beszélgetést.)

Nem is húzzuk tovább az időt, íme a sorrend:



Oklevél,
A novemberi hónaptól a fejlécünk lesz,
Egy interjú,
Teljes kritikát kap (persze csak, ha szeretné),
Egy blogajánló.


Oklevél,
Egy interjú,
Teljes kritikát kap (persze csak, ha szeretné),
Egy blogajánló.


Oklevél,
Teljes kritikát kap (persze csak, ha szeretné),
Egy blogajánló.


Teljes kritikát kap (persze csak, ha szeretné).


Beküldött munkák:
Wilkinson Leila fejléce:

Elyse Jane fejléce:

Mohn Lindy fejléce:

BoBogyó fejléce:


Remélem mindenki meg van elégedve az eredménnyel. Mi így gondoltuk a helyes sorrendet a különböző szempontok alapján, amiket megnéztünk. Kérlek ide alulra írjátok meg azokat, amiket kértünk. Nem sokára jelentkezünk.
FWS szerkesztősége

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése