kép elhalványodik

2013. augusztus 23., péntek

#Kritika 22.


Never give up on your dreams


Kinézet: A fejléc nagyon üres és kissé unalmas. A lányról egyáltalán nem ilyen képet kellett volna rárakni, inkább Justin képéhez hasonlót és,akkora méretűt. A hátul lévő nyíl meg az a minta pedig belelóg Justin arcába. A szereplőknél lévő képeket inkább egy méretűre kellene szerkeszteni,nem pedig csak simán úgy berakni. A modul sáv egyszerű és unalmas feldobhatnátok pár képpel. Mivel fehér a modul sáv és a bejegyzés háttere is,ezért lehetne kék a háttér,olyasmi kék,mint a fejlécen,mert így,hogy az is fehér még üresebbé válik a blog külseje.
(Ha szeretnétek készítek nektek rendezett képeket a szereplőkről)

Történet:Láttam,hogy ketten írjátok a történetet és ezt sokszor észre lehet venni,hisz nem ugyanolyan a stílusotok. Mondjuk azért az nem semmi,hogy úgy írtok egy sztorit,hogy fogalmatok sincs a folytatásról, hisz mindketten máshogy képzelitek el és gondolom ez nem lehet valami könnyű. A történetben jó pár helyesírási hiba van és szó ismétlés. Voltak részek, ahol rengetegszer szerepelt a ''már megint'' vagy csak a ''megint'' kifejezés. Ez teljesen felesleges és még zavaró is,főleg ha külön mondatnak írjátok.Vannak mondatok,amiket ketté szedtetek pedig egy vesszővel elválasztva is leírhattátok volna. Maga a történet pedig sablonos, hisz kis millió ilyen blog van,aminek ehhez hasonlók az alapjai. Liza és Justin veszekedése nekem már egy idő után túl sok volt. Liza megsértődött és haza szaladt,de aztán visszament,de megint elszaladt. Ez minimum négyszer megismétlődött. Néha nekem túl gyors volt a váltás, egyik helyszínről a másikra, pedig szívesen elolvastam volna,hogy közben mit érezhetnek vagy gondolhatnak a szereplők.

Pontozás:6,5/10
Remélem tudtam segíteni egy kicsit és megfontoljátok a tanácsaim, és remélem,hogy nem bántásnak veszitek, azt ha negatív kritikát írunk,hisz mindenki tud fejlődni. Az ilyen kritikás blogok nem,azért vannak,hogy leszóljuk a történeteket,hanem, azért, hogy segítsünk nektek,abban,hogy még jobbak legyetek. És ez nem csak nektek,hanem az összes ide látogatónak és bármilyen kritikás blogra látogató embernek szól.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése