kép elhalványodik

2013. augusztus 23., péntek

#Kritika 23.


Nem egy halott sztori..


Kinézet: Nos a fejléc undorító, vagyis a kép,ami rajta van nagyon ijesztő,de gondolom épp ez volt vele a célod. Annyira nem is rossz csak nincs teljesen kitöltve és a szélén ez meg is látszik mivel vannak rajta fehér részek. A háttér egész jó és a betűk színe és mérete. De a szövegnél ajánlatosabb,olyan betűt használni,ami az ékezetes betűket is megformálja. A szereplők képeinél egyforma szerkesztésű és méretű képet kellene használnod. A modul sáv még nagyon üres,szerintem kirakhatnád oda is a szereplők képeit,mivel csak 3 van és még fel is dobná. De persze csak akkor,ha egyformák.
(ha szeretnéd készítek neked rendezett képeket a szereplőkről)

Történet: Hát nem egy átlagos sztori az biztos, elég érdekes és ijesztő. Viszont az írásodban rengeteg hiba van. Mondjuk már látszik a fejlődés az írásaidon,de még van hova fejlődni. Egyszer elkezded múlt időben írni az eseményeket,aztán újra úgy kezded el írni,mint ha most történne. Döntsd el,hogy úgy írod,hogy ez már megtörtént vagy épp most történik. Egyszerre a kettő nem megy.

Pontozás:9/10
Remélem tudtam segíteni.
UI.:amúgy jó a fejléc háttere.xddd

2 megjegyzés:

  1. Köki :)) amugy Köszi küldhetsz "Rendezet" képeket

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nm.:) ahhoz légyszi küldj e-mail-ben vagy facebook-on képet a szereplőkről,olyanokat,amiket szeretnél, hogy megcsináljam

      Törlés