kép elhalványodik

2013. augusztus 25., vasárnap

#Kritika 24.


Kinézet: Iszonyatosan egyszerű! Se fejléc,se képek, SEMMI! Csak a blog archívum, és a ''Magamról'' van kint. Mondjuk annak örülök,hogy lecserélted az előző hátteret, az nagyon harsány és szem zavaró volt. A mostani viszont pont jó.Hogy ha raknál ki fejlécet és oldalra pár modult ezerszer jobb lenne a blog külseje.

Történet: Annak ellenére,hogy nem fanfiction egész jó. De ezt az egyenlíti ki,hogy nagyon jól írsz. Csak egyetlen egy rövidítést kellene elhagynod, a ''gyorsan'' helyett mindig csak,annyit írsz, hogy ''gyors'' ez egy idő után nagyon zavaró. Az egyik bejegyzésnél olvastam  a komikat és azt írtad,hogy(nem idézem,de a lényeg ez volt): inkább legyen sablonos,mint valószerűtlen. Na ezzel egyáltalán nem értek egyet! Meg kell találni a közép utat,de Te ennek ellenére egyiket sem tetted. Mert sablonos is lett és valószerűtlen, hogy az első találkozásnál a lány nyakába ugrik,aztán pár óra múlva öri barik lesznek. A sablonost pedig az egész történet alatt értem,hisz filmek is vannak Ugyanilyenek. Rendes lány,aztán jön egy helyes rossz fiú,egymásba szeretnek, bele viszi a rosszba....Még eléggé az elején jársz, szóval próbáld meg ne a sablonos irányba terelni a történetet,hisz ebből még nagyon jó kis sztori ki sülhet. Jó író vagy és ezt ne rontsd el, biztos kitalálsz majd valamit,amitől egyedi lesz a történeted.

Amúgy,amiket a történetben írtál dolgokat,embereket, azokat Én is szeretem. Pl.Gossip Girl,Austin Butler...stb.:)

Pontozás:7/10 Ahogyan írsz az fantasztikus,de a külsőséges hiányok miatt nem tudtam többet adni.
Remélem megfogadod a tanácsaim vagy legalább elgondolkozol rajta.

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm a kritikát. Én már az 1. résznél nem sablon sztorit terveztem és egyáltalán nem a rossz fiú elrontja a jó kis lány szálon akarok tovább haladni. Lehet lesz benne ilyen rész is, de nem az lesz a lényeg.(: Próbálok nem sablonos lenni, de még nem tudtam úgy kibontakoztatni a sztorit, ahogy szándékozom:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. rendben megértem, remélem sikerül, és sok szerencsét és olvasót kívánok hozzá.:) én már rendszeres olvasód vagyok :)

      Törlés