kép elhalványodik

2013. augusztus 10., szombat

#Kritika 19.

Amy Lewis története

Kinézet: Hát őszintén szólva a blog egész külseje egyáltalán nem illik össze. Szerintem ez a háttér egyáltalán nem illik a fejléchez, sem a történethez,de ez talán kicsit mellékes is. A fejlécről, annyit, hogy jó lenne,de szerintem csak négy kép van, ami odaillik:a főszereplők képei és az a ''Bad Bitch''-es, de az sem ilyen elrendezésben. Túl kicsi és az a Wall St-es tábla teljesen felesleges, meg az a nyalókás csaj is. Még azt hiányoltam, hogy a szereplőkről semmi ismertető és még kép sem volt. Se Emily-ről, se Joey-ről, se Betty-ről, ha bár róla volt az egyik bejegyzésnél, de a csaj,akkor is háttal volt. Több bejegyzésnél is szó esett a chat-ről, az egyikben még kérdezted is, hogy vissza rakd-e? Szerintem rakd vissza, ha nem is nagyon használják, de szerintem jól jön és kicsit fel is dobná a modul sávot, ami kissé üres. Rakhatnál oda legalább Justin-ról és Amy-ről képet, vagy valamivel feldobhatnád.

Történet: Húúha hol is kezdjem...Először is ne kezdj ''ÉS''-sel mondatot, ha nem bírod elhagyni ezt a szokást legalább csökkentsd. Vannak, olyan mondatok, amiket ketté szedtél, de simán egybe tudtad volna írni vesszővel elválasztva. A történet elején éreztem is egy kis ''daraboltságot'' emiatt, meg össze is voltam zavarodva a Mandy Amy ügy miatt és szerintem ezt a legelső bejegyzésben is közölhetted volna, hogy álneve van.Mikor elolvastam az első pár részt még kicsit untam és várható volt, hogy úgysem öli meg Justin-t.(ennek azért örültem). Aztán már, amikor elkezdődtek a bonyodalmak egyre izgalmasabb lett, de a majdnem első csókjuk után a kocsiban azt hittem, hogy ''Ennyi? Ez könnyen ment'', de nem. 
Remélem nem vagy gyorsan sértődős típus mivel a következő rész szerintem, annyira már nem nevezhető a kritika részének és írok is benne, olyat, amit nem gondolok komolyan, csak képletesen, de ezt majd úgyis odaírom.
Amikor bevallotta, hogy kicsoda és, ahogy reagáltak rá már nekem esett rosszul...de komolyan.:) és amikor amnéziás lett na az teljesen lesokkolt. (hát nem lettem volna JB helyében). De az még jobban lesokkolt mikor összejött Louis-val. Mikor ott laktak Justin-nál gondoltam, hogy lesz valami, de, hogy ez. (húhaa, annyira ki tudnám vesézni az egész történetet, de nem térhetek ki minden részletnél, sajnoss, szóval megpróbálom kicsit szűkebbre venni) A tárgyalás Jesszus...a levél OMG...a pletykák-.- Mikor Nialler.:3 elmondta, hogy Louis megcsalta Amy-t nem hittem a szememnek. (19.rész vége 2:43-ig olvastam legszívesebben tovább olvastam volna hisz az volt az EGYIK legizgibb rész de már homályosan láttam) nahh igen elraboltááák :OOOO 2 év barlang ''Jesszus''. Aztán 18. szülinap, Justin és Hoppá kiszabadul.(ennél a résznél bekönnyeztem.:( jahh és bocsi, hogy ilyen cím szavakban írom, csak hát na, még a történet hatása alatt vagyok) Amikor a Dzsakuzzi-ban(bár szerintem nem így kell írni, de nem tudom, hogyan kell na mindegy) ültek és jött Jaxon áááááá kész voltam.:D micsoda''mázli". Az a bulis rész jézusom, ha eddig a történet nem sokkolt volna le eléggé hát most még jobban megtörtént. Austin, Hayley, +18, baba vagyis babák, veszekedés, csók, 6 hónap, kórház. Nah itt eltört a mécses, de olyan szinten...teljesen kikészültem...vagy a baba vagy Ő...és a babát választották és, ahogy leírtad, amikor lepörög előtte az élete...nah teljesen kész voltam, de most nem a vicces értelemben. Most jön a képletes rész: Utállak.:D de komolyan ez az egész csak álom?? Te megőrültél, hogy így játszol az olvasók érzelmeivel?? :D Hihetetlen nahh itt az állam a földet súrolta...de a folytatás sem tetszett annyira úgy értem csak ami benne történik újabb levél, újabb csalódottság...és Justi anyján teljesen elképedtem, le akarja beszélni Amy-ről azt már nem! Itt azt hittem, hogy vége a történetnek és kicsit csalódott is lettem, de a kommenteknél olvastam, hogy sietsz a kövivel szóval lesz folytatás ennél nagyon megkönnyebbültem...

Nahh és ilyenkor nem értem azt, hogy egy szar(bocsi,de ez igaz) blognak miért van vagy 100 rendszeres olvasója és az ilyen sztoriknak, mint például a Tiéd 28 vagyis már 29.:) 
Jesszusom, eddig ez a leghosszabb kritikám, mondjuk a második fele már csak olvasói szemmel volt nem kritikus szemmel. Nagyon ügyes vagy csak így tovább! Remélem még hosszú ideig fog tartani ez a történet. Jah és még annyi, hogy Justin és Amy sokat marakodnak,ez már valamikor bosszantana, de ebben a történetben nagyon izgalmas.Nah elég volt ennyi belőlem.:D

Pontozás: 10/ 9,9 De csak a kinézet miatt, amúgy 11 lenne.:D




2 megjegyzés:

  1. hello.(:
    köszönöm szépen a kritikát.:) nem vagyok sértődős típus, a negatív véleményeket is képes vagyok felfogni/elfogadni. :)
    megmondom őszintén, szerintem sem lett a legjobb a fejléc, de nagyon gyorsan kellett, úgyhogy... ez lett. :D
    köszi az észrevételeket, és nem, nem szeretek játszadozni az olvasóim érzéseivel. és megfullasztani sem szándékozom egyiket sem (az egyik kedves olvasóm félrenyelt, mikor olvasta). :D
    szóval, köszönöm még egyszer, és még olyan 3-4 hónapig húznám a történetet. :) köszi.:)xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nincs mit :) inkább én köszönöm,hogy kértél kritikát, mert amúgy nem hinném,hogy rátaláltam volna erre a fantasztikus blogra:)

      Törlés