kép elhalványodik

2013. július 1., hétfő

#*Ke*sztori 2.

Erhardt Nikolettnek Niall!!!

Úgy döntöttél hogy a mai napod feláldozod és áthívod a fiúkat egy közös ebédre és délutánra. Délelőtt bevásároltál jó sok kaját vettél hogy biztosan elég legyen. Mikor hazaértél mindent elpakoltál felvetted a kötényed és elkezdtél főzni. Idő közben  megérkeztek a "vendégek" és besegíttetek a főzésben. Bár ne tették volna.
-Fiúk elég.-mondtad kicsit hangosabb, hogy mindenki rád figyeljen.
-De mi csak segítünk.-mondta Liam az asztal alól mivel Zayn bekergette egy kanállal.
-Jah látszik. Most pedig Zayn tedd le a kanalat, Liam gyere onnan ki, Harry és Louis mosakodjatok meg tiszta lisztes az arcotok.Niall...öhmm hol van Niall??-kérdezted mivel nem láttad a konyhában.
-A tv-t nézi.-válaszolt Zayn miközben kinézett a nappaliba.
-Aha.-miután megkaptad a választ mindenki normálisan elrendezte magát és megterítettek. Elkezdted ki vinni a fogásokat. Mindenki szedett magának. Nagyon jól elvoltatok evés közben és mindenkinek ízlett a főztöd. Mire mindent elmosogattál és elpakoltál addigra a többiek betelepedtek a nappaliba. Fél óra múlva már nagyon unatkoztatok ezért Harry kitalálta, hogy üvegezzetek. Először nem akartál,de valahogy rábeszéltek téged. Elmentél hozni egy üveget amíg a többiek leültek egy körbe.Louis pörgetett először ami Harry mutatott.
-Felelsz vagy mersz??
-Merek..-jelentette ki magabiztosan Harry
-Had gondolkozzak... Megvan! Menj ki az utcára a tűzcsaphoz és vallj neki szerelmet.
-Oké.-egyezett bele könnyedén. Mi már most alig bírtuk nevetés nélkül de mikor elvégezte a feladatot egy öreg néni nagyon rosszallóan nézett rá.Innentől nem bírtuk tovább már majdnem a földön fetrengtünk a nevetéstől. Pár kört még játszottunk amiket te szerencsére megúsztál.Éppen Liam pörgetett és Niall felé állt meg az üveg egyik fele.
-Merek.-mondta a szőkeség a még fel nem tett kérdésre a választ.
-Oké mivel te kihúztad magad a munka alól és Nikolett pedig leszidott minket ezért csókold meg legalább 2 percig.-Nem gondoltad hogy ennyire rossz tud lenni Liam is viszont titkon kicsit örültél is ennek a feladatnak hiszen nagyon tetszik neked Niall csak nem merted még elmondani neki. Ajkai a te ajkaid felé közeledett majd összeért. Ahogy megvoltatok ezzel a feladattal megöleltétek egymást.Közben ezt súgta a füledbe:
-Megismételhetnénk a csókot mondjuk holnap egy randi kíséretében.-e mondat után levakarhatatlan mosoly ült ki az arcodra. Másnap elmentetek egy étterembe nagyon jól el voltatok és az este végén megkérte hogy legyél a barátnője.
Remélem tetszik..
Puszi:Szandra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése