kép elhalványodik

2013. július 1., hétfő

#*Ke*sztori 4.

Zsugovics Barbarának Niall!!! 

Minden úgy kezdődött ahogy egy megszokott iskolai napon.Csak hogy ma minden meg változott egy buli miatt. De kezdjük az elején.
Pontban 6:30-kor keltél fel majd elcsoszogtál a fürdőbe és rendbe szedted magad. Megmostad az arcod, ki sminkelted magad és fogat mostál. Miután végeztél bementél a szobádba és az előre ki készített ruhát magadra kaptad. Lesétáltál a lépcsőn egyenesen be a konyhába ahol megreggeliztél. Még időben elkészültél ezért a szüleid eltudtak vinni a sulihoz. Kipattantál a kocsiból és elfoglaltad a szokásos helyed az udvaron. Az egész napot át izgultad ugyan is ma van a suli buli. Az órák sem tudtak lefoglalni. Kész szenvedés volt. Éppen az utolsó óráról csengettek ki ami neked nagy megkönnyebülés volt. Elindultál haza. Bő 30 perc múlva már azon aggódtál a szekrényed előtt hogy mit vegyél fel.Sikeresen megtaláltad  ruhád de ahogy ránéztél az órára majdnem szív rohamot kaptál.
-Úristen 1 óra múlva kezdődik a buli.-mondtad leginkább magadnak mivel nem volt otthon még senki. Gyorsan elkészültél ami nálad meglepő, de nem különösen foglalkoztatott. Miközben már szinte rohantál a sulihoz azon gondolkodtál hogyan tudod felhívni magadra Niall figyelmét.Igen Niall Horan az iskola leghelyesebb pasija. Eddig csak pár szót váltottatok. Sikeresen  beértél még terembe majd egyből megkerested a barátnőidet. Nagyon sokat táncoltatok. Egy picit elfáradtál így elindultál a büfébe.
-Egy pohár üdítőt kérek.-mondtad a pultosnak
-Rendben.-majd eltűnt. 2 perc múlva egy pohárral tért  vissza. leültél egy székre és nézted a sok táncoló diákot. Egyszer csak a kedvenc lassú számod rakták be. Mivel nem volt kivel táncolnod rá tovább ültél.
-Szabad egy táncra?-kérdezte egy hang mire kicsit összerezzentem.
-Öhhm persze.-egyeztél bele. Behúzott a tömegbe és lassúzni kezdtetek egyszer csak Ő törte meg a csendet.
-Tudod Barbi szeretném ha tudnád, hogy nekem már nagyon régóta tetszel csak féltem elmondani.-erre Te nagyon meglepődtél mivel Ő Niall Horan aki után lányok százai csorgatják a nyálukat és pont neked nem meri bevallani az érzéseit.
-Niall én is így érzek csak én is féltem.
-Milyen furcsa.-mondta. Az este sokat táncoltatok és jobban megismertétek egymást. Elkérte a teloszámod és hazakísér ahol nagy meglepetésedre megcsókolt. Azóta nagyon boldog vagy és még mindig együtt vagytok. Minden csaj rád irigykedik..
Remélem tetszik..
Puszi: Szandra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése