kép elhalványodik

2013. július 1., hétfő

#*Ke*sztori 1.

Pászti Mártának Louis!!!!

Éppen ma ünneplitek 4. évfordulótokat a barátoddal. Úgy döntöttetek, hogy elmentek egy közös hétvégére egy nyaralóba. Nagyban pakolsz a bőröndödbe mikor hallasz egy ajtó csapódást ami azt jelzi hogy Louis megjött a munkából. Leszaladsz a lépcsőn és egy nagy cuppanós puszival köszöntöd.
-Szia Kincsem. Milyen volt a napod???-kérdezed miközben Ő leveszi a pulcsiját.
-Szia. Egész elviselhető. Bepakoltál már??
-Magamnak igen viszont neked még nem. Egy picit elkélne a segítséged.-mondod.
-Oké akkor menjünk.-elindultatok a szobátokba. Amint beértetek megkerestétek a másik bőröndöt. Nagyon sokat nevettetek és beszélgettetek ezalatt a pár órácska alatt. Ahogy késznek nyilvánítjátok a munkátokat elmentek megfürödni és lefeküdni. Egymás karjaiban léptek be az álom világba.
*reggel*
Pontban 7 órakor megszólalt az ébresztő amire te annyira megijedtél, hogy leestél az ágyról. Gyorsan feltápászkodtál és elkezdted ébresztgetni a még mindig békésen alvó Louis-t. Nagy nehezen felkelt. Felöltöztetek,reggeliztetek majd elindultatok bepakolni a kocsiba a cuccokat. Nem sokáig tartott, így bezártátok az ajtót majd Te az anyós ülésre Ő pedig a volán mögé ült. Röpke 2 óra alatt elértétek az úticélotokat. Nagyon szép kis házikó volt egy tó partján. Meg szeretted volna nézni belülről is a házat ezért elindultatok a bejárathoz. Amint kinyílt az ajtó egy aranyos kis kutya futott oda hozzátok. Nagyon meglepődtél és ezt szóvá is tetted.
-Hát ez???
-Tudom hogy nagyon szerettél volna egy kis állatot ezért nekem ez a személyes ajándékom neked.-kicsit meghatódtál azon, hogy ennyire figyel rád. Letörölted a szemed sarkából azt a kósza könnycseppet és jobban szemügyre vetted az apró jövevényt. Megnézted a nyakörvét hátha van rajta egy név de helyette egy nagyon szép gyűrű volt. Louis is észrevette, hogy megtaláltad. Letérdelt eléd és ezt mondta:
-Szerettem volna különlegessé tenni ezt a napot és az egész életem veled leélni. Márta hozzám jössz feleségül???-kérdezte amire Te csak bólintottál majd egy szenvedélyes csókban forrtatok össze. A hétvégétek a lehető legjobban sikerült és már az esküvő részleteit beszélitek át.

Remélem tetszik....
Puszi: Szandra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése