kép elhalványodik

2013. július 16., kedd

#*Ke*sztori 5.,6.

Ezeket még régebben alkottam. Remélem tetszeni fog mindenkinek létszi iratkozzatok fel és komizzatok. Oldalt minden elérhetőséget feltüntettük. Első 2 történetemben Louis  a főszereplő.
                                                           
Az első:
A mai nap életed legfontosabb napja mivel jelentkeztél az X-Factorba és a mentorok házáig jutottál ahova rngeteg készültél. Elérkezett a várva várt pillanat te következtél és egy Rihanna számot adsz elő. Még utoljára kapsz egy sok sikert csókot Louistól és belépsz a nagy terembe ahol a mentorod és a sztárvendége vár már.
-Jó reggelt.-köszöntél Simonnak és Katy Perry-nek udva...

riasan.
-Milyen számmal készültél?? -kérdezte Simon
-Rihanna. mondtad magabiztosnak tűnő hangon majd elkezted énekelni.Véleményed szerint elég jól sikerült és belül ugráltál örömödben.
-Köszönjük nem sokára látjuk egymást mikor az eredményt hirdetem.-mondta Simon mire te elhagytad a termet és Louis nyakába ugrottál.
-Csodálatos voltál.-mondta Louis és megcsókolt.
Köszönöm csak ennyit tudtál kimondani.1-2 órával később megtudtad hogy bejutottál az élőadásba és ezt megünnepeltétek kettesben.
-Igyunk arra hogy tovább jutottál.
-És arra hogy van egy ilyen csodás pasi az életemben aki mindenben segít.Koccintottatok majd lefeküdtetek egy plédre és néztétek a csillagokat. Kis idő múlva azt vetted észre hogy Louis a nyakad és a szádat csókolgatja.
-Louis ne itt inkább menjünk fel a szobába.-erre bólintott felkapott és bevitt a szobába naygon jó estétek volt. Reggel arra keltél hogy valaki édes hangon dúdol neked.
-Jó reggelt álomszuszék hoztam neked reggelit.-erre felcsillant a aszemed és neki láttatok a reggelinek.Ezután varázslatos napot töltöttetek együtt.
 
A második:
Louis-sal már 3 éve vagytok boldog házasok.Te mánagyon kimerültél ugyanis a 9. hónap végén jársz.Ikreket vársz egy fiút és egy lányt.Minden nap azon vezsekedtek hogy mi legyen a nevük. Együtt voltatok és érezted hogy valami nedvesség van a kanapén ami eláztatja a ruhád.
-Úristen Louis elfolyt a magzat víz.-szinte kiabálod rémülten.
-nyugalom mély levegő hozom a táskát és meg...yünk.-elfutott a táskáért amit már összekészítettél előre.Amíg ő hozta a kulcsokat és bezárta a házat te beültél a kocsiba és bekötötted. Ő is behuppant melléd és elindította a kocsit. 30 perc se volt az út de nekem órákig tűnt a fájdalom miatt. Lassan megérkeztetek a kórhzba és mentetek céltudatosan az osztály felé.Megláttátok az orvosodat elmondtatok mindent gyorsan és bevezetett egy szobába. Pár óra múlva két kisbaba volt a gyenge karodban. Bejött egy nővér és ezt mondta:
-Mi lesz a gyerekek neve ?-kérdezte és te rámosolyogtál Louisra. Ő nem értette de nem kérdezet hanem várta hogy elmond a neveket.
-A kisfiam neve: Louis William Tomlinson
-A kislányom neve:-nem hagyta Louis hogy befejezd mert közbe vágott.
-Blanka Tomlinson.-mondta amire könnyek gyűltek a szemedbe mert te ezt a nevet szántad neki csak ő nem akarta. De hogy miért mondta az máig is titok számomra. Ez volt életem egyik legszebb napja.



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése