kép elhalványodik

2013. október 25., péntek

#Kritika 39.

Because of you
Because of you

Kinézet: Tetszik. Nagyon szépen elkészített az egész kinézet. A fejléced rendesen van összeszerkesztve és a háttered is passzol mindenhez. A fejeztek elég hosszúak és a betűk típusa, mérete és színe is megfelelő. Az elrendezés tökéletes, de a modulsávban a képeket lecserélném rendezett képekre, mert így nem valami jól néz ki. Ezt az egy pici hibát találtam.

Történet: Kíváncsivá tettél. Nem sok blog szokta úgy felkelteni a figyelmem, hogy azt végig is olvassam. A tiéd viszont remélem végig tudom olvasni, mert nagyon tetszik és van tehetséged az íráshoz. Mindent a legnagyobb rendben találtam és az összes jelenetet, cselekményt és történést normálisan kifejtesz. A helyesírásoddal semmi gond.

10/10

Remélem megfogadod a tanácsaim vagy csak egy részüket. (Igazából sok mindent nem tudtam tanácsolni, mert a Te blogod az egyik legjobb amit olvastam a kritika írás közben).


1 megjegyzés:

  1. Köszönöm a kritikát. :) A képeket megpróbálom minél hamarabb lecserélni rendezett képekre. Örülök, hogy a történetem elnyerte a tetszésedet :)

    VálaszTörlés