kép elhalványodik

2014. január 12., vasárnap

#Kritika 55.

Különös fordulatok

Különös fordulatok

Kinézet: Nem rossz. Kezdem a fejléccel. Igazából jól megszerkesztett és szépen elrendezett, de nem szép a képek kivágása. A széleken látszik, hogy egy sokkal világosabb képből lett kivágva. Viszont a cím nagyon tetszik. Azt ajánlom, hogy csinálj vagy rendelj egy fejlécet, mert ez nem  a legjobb. A háttérrel nincs különösebb képpen bajom megy mindenhez és a bejegyzés és az oldalsáv háttere is megfelelő. Ami engem zavar, azok a képek a sarkokban. Nem lenne akkora baj, hogy ott van, de mivel mozognak egyáltalán nem tetszik. Igazából maradhatna, de csak egy, hogy ne legyen annyira zsúfolt. Az elrendezés jó, de szerintem felesleges az a fordító. Nincs, olyan nagy szerepe úgyhogy szerintem vedd ki, illetve a szereplők képeit le kellene cserélni rendezett képekre, hogy szépen mutasson. A betűk méretét, pedig egységesre állítanám minden bejegyzéseben, mert így nem jó, hogy körül-belül 4 féle méret van 4 különböző fejezetben. A betű stílusa és színe jó, azon nem kell változtatni

Történet: Egyedi, nem sablonos. A fogalmazásoddal egy bajom van, hogy nem írsz le teljesen mindent. Nem azt mondom, hogy az összes lépést írd le, de egy kicsivel jobban kifejthetsz mindent. A másik még az, hogy a legelején azt hittem ketten vagytok szerkesztők, mert kb. az első és a második fejezet kétszer volt leírva más-más fogalmazással, de ez csak ott fordult elő, mert máshol már nem vettem észre. A helyesírásodon van még mit javítani, de látom, hogy fejlődsz, viszont az utolsó fejezetnél nagyon gyorsan szedj ki egy 't' betűt. A részek hosszúsága változó. próbáld meg ugyanolyanra megírni mindegyiket. Nem baj, ha egy picit több időbe kerül, de sokkal átérezhetőbb lenne.

7/10

Remélem, megfogadod a tanácsaimat vagy csak egy részüket.

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon szépen köszönöm a kritikát. Megfogadom a tanácsaid, a mozgó képeket már le is vettem. A betűk méretét is egységesre veszem.
    Még egyszer köszönöm a kritikát.

    VálaszTörlés