kép elhalványodik

2014. augusztus 23., szombat

#Kritika 65.



Kinézet: Látszik, hogy sok munka van benne. A fejléced nagyon szép és kidolgozott, de én személy szerint azt, hogy ki írja, és hogy ki készítette az egyik sarokba raknám egy kicsit kisebb betűmérettel. A háttér nagyon passzol az egész kinézethez és a színek is harmóniában vannak. Az elrendezés is megfelelő, de a chat-et rakd a menü alá, hogy ne kelljen annyit görgetni egy aprócska üzenet miatt. A betűk mérete, típusa és színe is jó és nekem nagyon tetszik, hogy a fejezetek első karaktere ki van emelve.

Történet: Igazán egyedi és nem sablonos. Nagyon tetszik, hogy inkább a komolyabb zene van hangsúlyban, és hogy mindent szépen leírsz. A fogalmazásod nagyon tetszik és igazán tehetséges vagy az íráshoz. Egy dolgot jegyeznék meg, hogy néha használsz ilyen 'szakszavakat', amiket egy átlagos olvasó nem biztos, hogy megért. Ettől eltekintve minden rendbe van és a helyesírásod is jó.

10/10

Igazán jó blog a tiéd, ezért azt javaslom, hogy ne hagyd abba az írást. 



1 megjegyzés:

  1. Szia!

    Nagyon szépen köszönöm az őszinte véleményt, és hogy időt szántál rám. Jól esett látni, hogy pozitívan vélekedsz a blogról és a történetről is egyaránt. És ne aggódj, nem tervezem abbahagyni, csak most az életem túl zűrös ahhoz, hogy ép eszűen tudjak gondolkodni. De amint lemegy a stressz a vállamról, folytatom. ;)

    Ölel,
    Leah

    VálaszTörlés