kép elhalványodik

2014. augusztus 28., csütörtök

#Kritika 72.

Settlement

Kinézet: Egyszerűen gyönyörű, nekem nagyon tetszik! Minden a helyén van, a modulok is jók. Talán a fejléc nyúlhatna még kicsit a bejegyzés felé, mert így ott egy picit üresnek tűnik. Nem zsúfolt, de nem is üres, pont jó. A rendezett képek gyönyörűek de talán lehetett volna kicsit más árnyalatot használni hogy olvashatóbb legyen a karakterek neve. Komolyan talán ez az egyik legszebb és legkidolgozottabb design, amit eddig láttam. Nem mellesleg az is tetszik hogy az oldalak tetejére odaraktad a szereplők képeit, bár nem értem ez milyen célt szolgál, gondolom díszítésnek, de igazából azok nélkül is jó lenne. Kellemes végignézni ezen a blogon, minden könnyen kiolvasható, és a betűk színe, mérete is megfelelő, a bejegyzésben és a moduloknál egyaránt.

Történet: A kinézet után el is vártam egy ilyen történetet. Szép a fogalmazás, nincs sok hibád, csak egy-kettő de az még elfogadható. A sztorit egyszerűen imádom, és tetszik hogy a fejezeteket idézettel kezded. Az egyik fejezetbe három képet tettél, ez általában zavarni szokott, ha valaki telepakol képekkel egy részt, de mivel hosszú, ezért annyira észre sem lehet venni. Ilyen történetet én személy szerint még nem olvastam bloggeren, de filmben már sok hasonlót láttam, de hát mit tehetünk elég nehéz eredetinek maradni a mai világban. Ez igazából nem is olyan nagy probléma, sőt le is írod hogy egy regény ihlette. 

Pontozás: 10/10 Mostanában nem sokszor van nálam ilyen, de annyira megfogott az egész blog hogy fel is iratkoztam!

További sok sikert a bloghoz! Szép munka!2 megjegyzés:

 1. Drága Ramen!

  Köszönöm a kritikád és megtisztelő, hogy fel is iratkoztál!
  Igen, kicsit film szerű a történet és egy kicsit könyv szerű is, azt hiszem. Semmiképp sem szeretnék, fanfiction-t írni, semmi értelme nem lenne, így kérlek, azt hogy egy könyv ihlette, ne vedd úgy, hogy fanfictiont készítettem belőle. Az oldalak elejére, azért tettem a szereplőket, mert nekem olyan, üresnek és semmilyenek tűnnek így.

  Ölel, Amnestia S.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Elnézést, hogy kijavítalak, de a nevem Kármen B, nah mindegy. A másik pedig, hogy igazából eszembe sem jutott hogy fanfiction! :)

   Törlés