kép elhalványodik

2014. augusztus 26., kedd

#Kritika 67.


Kis dolgok [Louis Tomlinson fanficition]


Kinézet: A fejléced nagyon szép és kidolgozott, teljesen tökéletes. A háttér harmonizál vele, de én beállítanám azt, hogy ne mozogjon, mert így elég furcsa. A sablon jó választás volt és az elrendezés is jó, bár én az információkat a feliratkozók fölé raknám és nem ártana egy olyan modul is, ami bemutatja a történetet. Ha készítesz egy ilyet, akkor mindenféleképpen legfelülre rakd. A betűk színe, mérete és típusa jó, valamint az összes árnyalat megfelelő.

Történet: Az biztos, hogy nem sablonos, mert én még nem találkoztam ilyennel, ezért nagyon tetszik ez az ötlet. Ahogy elkezdtem olvasni jó volt, ám utána sorra követték egymást a hibák. A legfőbb probléma a szóismétlés. Engem már eléggé idegesített, hogy ebben a részben körül-belül nyolcvanszor van benne az 'apa' szó, illetve a 'gyerek', valamint a nevek is gyakran követik egymást. (A szöveg alatt, majd megmutatom, hogy én hogyan írtam volna) Ezen sürgősen javítanod kell, amihez tudom javasolni online a Szinonima szótárat. Aztán a fogalmazásod jó lenne, ha a vesszőket nem felejtenéd le a fontosabb helyekről, nem kezdenél kötőszavakkal mondatot (pl.:és), mert egyáltalán nem szép, és így csak tőmondatokat írsz le, amiket össze lehetne vonni eggyé, illetve ha nem kevernéd az időket. Ezzel annyit akartam mondani, hogy valahol múlt időben beszélsz, aztán pár szót jelenben írsz meg és utána újra múltba, valamint néha úgy éreztem, hogy egyszer a főszereplő mesél, egyszer pedig az író. Ez lehet azért van, mert néhány helyen nem írtad le az utolsó betűt, amit egyszer elnéz az ember, de többször már kicsit idegesítő. Azt javaslom neked, hogy olvass sok könyvet vagy olyan blogot, ami tényleg szépen, hibamentesen ír, használd bátran a world vagy a blogger helyesírás ellenőrzőjét és mielőtt kirakod nézd át többször, hogy biztosan jó lesz-e.

Ahogy te írtad:

A gyerek az apjára hasonlít mindenben és nap,mint nap eszemben jut. És nem vetettem el,mert anyukám és legjobb barátnőm nem engedte Ők segítetek nekem 9 hónapon keresztül és még most is segítenek a kicsi nevelésével. Igaz édesanyám azt mondta,hogy én okoztam bajt én oldom meg így csak a nagymama dolgokat teszi meg a kicsivel,de legjobb barátnőm mindenben segít. Édesapám amikor megtudta,hogy terhes vagyok felakarta keresni Őt vagyis a gyerek apját,de megakadályoztam nem akartam,hogy tudjon róla,de apa nem nyugodt bele szerinte el kéne mondanom. Nem ez a gyerek az enyém és megküzdök vele ketten!

Ahogy én írnám:

A gyerek az apjára hasonlít mindenben és nap, mint eszembe jut, de nem vetettem el annak idején, mert édesanyám és a legjobb barátnőm nem engedte. Ők segítettek nekem 9 hónapon keresztül és még most is a kicsi nevelésében. Igaz anya azt mondta, hogy én okoztam a bajt, én oldom meg, így ő csak a nagymama szerepét tölti be Emma életében, ám barátnőm mindenben támogat engem. Édesapám, amikor megtudta, hogy terhes vagyok, felakarta keresni Louis-t, de én nem engedtem neki, mert nem akartam, hogy tudjon róla. Családunk férfi tagja még mindig azt mondja nekem, hogy el kellene mondanom neki, de én hajthatatlan vagyok. Nem, ez a gyermek az enyém és megküzdök vele egyedül.

7/10

Remélem tudtam segíteni és nem bántottalak meg semmivel.

1 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen a kritikád megfogadom tanácsaid.:))
    Oda oldalt történetnek a trailert akartam tenni,de sehogy se sikerült így betettem menüpontban ott is van,hogy "Story" na ott van a trailer amit storyként tettem be,mert az ugyanúgy kifejezi magát,mintha leírhatnám.:))

    VálaszTörlés